interieur reiniging

Interieur reiniging
Het interieur van de auto bestaat uit de volgende onderdelen:
vloer
matten
stoelbekleding
hemelbekleding
dashboard
hoedenplank
stuur (versnellings)poken en grepen

Uw auto is natuurlijk een kostbaar bezit en daarom zullen we in een aantal stappen uitleggen hoe een interieur behandeling eruitziet.


Uitzuigen en Blazen
De auto wordt eerst grondig uitgezogen en geblazen waardoor de auto gereinigd wordt op plekken waar u normaal zelf nooit bij komt. Hierdoor komt het vuil en stof uit alle hoeken en kieren tevoorschijn.
Reiniging van kunststof delen
De kunststof maar ook andere gedeeltes zoals de luchtroosters, stoelrails en andere hoeken en vakjes worden behandeld met interieur reinigers waardoor het weer schoon en fris wordt.


Bekleding reiniging
Vlekken uit uw bekleding worden verwijderd door middel van een diepte reiniging met een stoomcleaner. Hiermee reinigen we niet alleen het oppervlak maar worden ook vlekken die diep in uw bekleding zitten verwijderd waardoor ze niet meer terugkomen. Lederen bekleding wordt gereinigd en gevoed met een verzorgingsproduct die het leer weer fris en soepel maakt.


Afwerking en bescherming
De laatste stap is het verzorgen van het schoongemaakte kunststof met een interieur milk welke niet vet is en een frisse geur achterlaat. Tenslotte worden uw ramen streeploos schoon gemaakt.


Stoomreiniger
Is er geknoeid op uw bekleding of is deze door de jaren heen vervuild geraakt? Door middel van een steamer is het mogelijk om uw interieur weer vrij te maken van vlekken en bacteriën. De stoom komt op alle moeilijk begaanbare plaatsen en zorg voor een extreem schoon resultaat. Wanneer er een onaangename geur in uw auto hangt kunt u kiezen voor ozonbehandeling welke geuren zoals bacteriën in het luchtcirculatiesysteem, aanslag van sigarettenrook of huisdieren die hun sporen hebben achtergelaten aanpakt.

Stoom

Het stomen van het interieur van uw auto is een goede manier om van bacteriën en schimmels inactief te maken. Bacteriën overleven de stoom niet, waardoor geuren worden geneutraliseerd en de auto word gedesinfecteerd. Met behulp van onze stoomtechnieken komen we in uw voertuig ook op de plekken waar u zelf niet bij kunt komen. Vooral bij nare luchtjes, braak en schimmel verwijderen is stoom een mooi en milieuvriendelijke oplossing. Een gemiddelde wasbeurt bij de wasstraat kost ongeveer 220 liter drinkwater per auto. Met stomen verbruiken we gemiddeld per auto 3 liter drinkwater. Dit is een zeer milieuvriendelijke oplossing om waterverspilling tegen te gaan. Chemicaliën komen er niet aan te pas en bacteriën worden verwijderd en daarmee ook vieze geuren. Het interieur hoeft niet te drogen en kan meteen in gebruik worden genomen.

Tarieven vindt u onder contact.

© 2016 - 2024 Peter Poets | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel